Video Yükle

İnternet kültürünün vazgeçilmezlerinden olan forum siteleri insanların bilgi alışverişinde bulundukları devasa ve canlı arşivler olarak nitelendirilebilir.

Forum sitelerine video yüklemek, uzun yıllardır popüler bir tercih olmuştur. İnsanların deneyimlerini başkalarıyla paylaşmalarına ve benzer ilgi alanlarını paylaşanlarla arkadaş olmalarına olanak tanır.

Videolu içeriklerin popülerliği günümüzde giderek artmakta. Sosyal medyanında etkisiyle video içerikler günümüzde en çok paylaşılan tür olarak biliniyor. Bunun yanında forum siteleri video içerikleri kendi bünyelerinde barındırmıyorlar.

Videolar çeşitli şekillerde yüklenebilir, ancak en popüler olanlardan biri, onları doğrudan upvi.org'a yüklemektir. Youtube, Vimeo veya Wistia gibi video barındırma siteleri de video yüklemek için popüler seçeneklerdir, ancak birçok kişi bunları forum sitelerinden daha karmaşık bulur, çünkü kullanıcıların herhangi bir şey yüklemeden önce bir hesap oluşturmasını gerektirir; bu, tüm kullanıcılar tarafından istenmeyebilir. Önce bir hesap oluşturmak zorunda kalmadan videoları çevrimiçi olarak başkalarıyla hızlı bir şekilde paylaşmak istiyorsanız yukarıdaki video yükle butonuna tıklayabilirsiniz.

Upvi.org üzerine video yüklemek ve videoları paylaşmak çok kolaydır. Yüklediğiniz videoları hem link olarak hemde embed olarak yükleyebilirsiniz.

Bir forum sitesine video yüklemek, diğer dosyaları yüklemek kadar kolaydır. Videoyu bilgisayarınıza yüklemeniz, ardından yüklemek istediğiniz gönderiye gitmeniz ve videonun url'sini eklemeniz yeterlidir. Web sitesi bunu otomatik olarak gönderinize gömecek ve gerekirse düzenleyebilirsiniz.