Video Yükle

Ekşi sözlük Türkiye'nin ilk sözlük sitesi olarak bugünden tam 23 yıl önce yani 1993 yılında yayın hayatına başlamış bir platformdur. Sedat Kapanığlu tarafından geliştirilen sözlük "Kutsal Bilgi Kaynağı" sloganı ile yerli olarak yayın yapan en geniş bilgi kaynağıdır.

Sözlük ilk kurulduğu günden bugüne kadar çok fazla tasarım yapısı olarak değişmemiş sadeliğini ve basitliğini korumaya devam etmiştir. Bu sadelik ve basitlik ile gelen bir takım eksiklikler sözlük yazarlarının dış kaynaklara yönelmesine sebep oluyor.

Platforma henüz geçtiğimiz yıllarda gelen fotoğraf yükleme özelliği sonrası kullanıcılar fotoğraflı içeriklerini platform içerisinde barındırabiliyorlar. Videolu içerikler ise Youtube, Streamable gibi dış kaynaklarda barındırılıyor.

Upvi.org olarak tüm kullanıcılarımızın ve sözlük yazarlarının içeriklerini güvenle ve sonsuza kadar barındırmayı tahüt ediyoruz.

Ekşi Sözlük Video Ekleme Nasıl Yapılır?

  1. Yukarıda yer alan video yükle butonuna veya upvi.org anasayfasına gidin.
  2. Yüklemek istediğiniz videoyu ana sayfaya sürükleyip bırakın.
  3. Yükleme tamamlandıktan sonra oluşturulan upvi linkini kopyalayın.
  4. Ekşi sözlükte link vereceğiniz kelimeyi seçerek upvi linkini ekleyin.

Ekşi Sözlüğe Video Eklemek Yasak Mı?

Sözlük yönetiminin böyle bir yasağı bulunmamaktadır. Yazarlar fikir beyan etmek istedikleri tüm başlıklar altında videolu, fotoğraflı veya dış kaynaklı içerikler paylaşabilirler.

Hangi Türden İçerikleri Barındırabilirim?

Türkiye Cumhuriyeti Anayasasına aykırı olmayan, kişi ve kurumları hedef almayan, ayrıca telif haklarına tabi olmayan tüm videoları upvi üzerinde sonsuza kadar barındırabilirsiniz. Daha detaylı bilgi için politikalarımızı inceleyebilirsiniz.

Yüklediğim Videolar Ne Kadar Saklanır?

Videoyu yükleyen kişi olarak eğer siz herhangi bir otomatik silinme süresi ayarlamamışsanız veya içerikleri kendiniz silmediğiniz sürece politikalarımıza uygun olan videolarınız sonsuza kadar bünyemizde barındırılmaya devam eder.